Υλικά για 3 μερίδες:
- 450 γραμμάρια πέρκα φιλέτο.
- Μισό κιλό πατάτες καθαρισμένες
- 3-4 μικρά καρότα
- 100 γραμμάρια ρύζι για σούπα
- λίγο σέλινο.
- Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τα καρότα σε φέτες.
- Βάζουμε σε μία χύτρα ταχύτητας το ψάρι κομένο σε 3 μερίδες, τις πατάτες και τα καρότα και ψιλοκομένο το σέλινο. Γεμίζουμε με νερό μέχρι να σκεπαστούν. και βράζουμε για 20 με 30 λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες).
- Ανοίγουμε την χύτρα και αφαιρούμε το ψάρι σε ένα πιάτο και τις πατάτες και τα καρότα τα χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν.
- Στο νερό που έχει μείνει προσθέτουμε αλάτι (αν επιθυμούμε) και το ρύζι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Οταν έχει βράσει το ρύζι, ρίχνουμε μέσα το χυλό απο τις πατάτες και το ψάρι.
- Σερβίρουμε.... και καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου