Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πικάντικα fish sticks με μηδέν λιπαρά!

Υλικά για μία μερίδα:
  1. 2 κατεψυγμένες ροδέλες μπακαλιάρου ή 250 γραμμάρια μπακαλιάρο φιλεταρισμένο.
  2. 30 γραμμάρια βρώμης.
  3. Λίγο μπούκοβο ή φρεσκοτριμένο πιπέρι
Προετοιμασία:
  • Αλέθουμε στο μπλέντερ τις νιφάδες βρώμης με το μπούκοβο μέχρι να γίνει σαν αλεύρι.
  • Κόβουμε κάθε ροδέλα στα τρία ή τέσσερα κομμάτια σαν δάχτυλα!
  • Άφού αλατίσουμε τον μπακαλιάρο τον κυλάμε τον μπακαλιάρο στο αλεύρι βρώμης πιεζοντας τον.
  • Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Μετά περνάμε απο το γκριλ για 2-3 λεπτά απο κάθε πλευρά.
Θερμίδες ανά μερίδα: 300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου