Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τεμπελο-μηλόπιτα

Υλικά:
ενα μήλο
λίγες σταφίδες
δύο φέτες του τοστ
κανέλα
(κατα προτίμηση ζάχαρη καστανή, μέλι ή μία κουταλιά γλυκαντικό)

Προετοιμασία.
Ψιλοκόβουμε το μήλο σε κυβάκια και το βάζουμε να σιγοβράσει σε λίγο νερό (με το γλυκαντικό) και τις σταφίδες μέχρι να μαλακώσει.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το νερό ανακατεύοντας διαρκώς.
Βάζουμε τα μαλακά κομμάτια πάνω στο ένα ψωμακι του τόστ, ρίχνουμε κανέλα και κλείνουμε το τοστ.
Ψήνουμε στην τοστίερα μέχρι να χρυσίσει το ψωμάκι.

Θερμίδες ανα τοστ: 230

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου